Retourneren of Ruilen

Is je bestelling niet helemaal naar wens en wil je deze graag retour sturen? Geen probleem! 

 

Hoe kan ik iets terugsturen?

Meld je retour aan via info@verosfashionitems.nl dan ontvangt je van ons een retourformulier. Vul deze in  en stuur je pakketje terug naar: Vero's Fashion Items Albertusstraat 44 6226 XX MAASTRICHT. 

Wat is de retourtermijn?
Je hebt 14 dagen om jouw retourpakket aan te melden via de mail. (info@verosfashionitems.nl
Lukt dit niet? Stuur dan een bericht naar onze klantenservice.

Moet ik de kosten van mijn retour zelf betalen?

Ja, de kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Wel is het  mogelijk om de artikelen gratis te retourneren bij ons middels afspraak. Het bedrag wordt daarna direct teruggestort op je rekening. 

 

Er is iets misgegaan met mijn bestelling, wat moet ik doen?

Neem even contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Geef aan wat er is misgegaan, zodat wij een passende oplossing aan kunnen bieden. Ik wil een item ruilen, kan dit? Je kunt je gekochte items gratis bij ons ruilen op afspraak. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kun je het item retour sturen en op het retour formulier noteren welk item je er graag voor in de plaats wilt ontvangen. De kosten voor en retourneren zijn voor eigen rekening. De kosten die wij maken voor het opnieuw opsturen van een item zijn voor onze rekening. 

 

 

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Je hebt 14 dagen de tijd om je retour aan te melden, via onze mail.  Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verosfashionitems.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het geen sale product is, gedragen kleding, kleding dat naar parfum ruikt,  gewassen is, kan niet worden geretourneerd! In deze zal er niet worden over gegaan tot retourneren van het aankoop bedrag! 

Lees dit goed voordat je items retour stuurt: 

- Ontdek je een defect aan een item? Zodat we dit voor je kunnen oplossen.
- Producten kunnen alleen retour worden genomen indien deze ongedragen of onbeschadigd zijn en voorzien zijn van het kaartje. 
- Sale artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd. 
- Wegens hygiene is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren. 
- Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst artikel. 
- De Retour gezonde artikelen zijn op eigen risico! 
 

Garantie

Wettelijke garantie: recht op goed product. 

Identiteit ondernemer

Vero's Fashion Items 
Albertusstraat 44 
6226 XX 
info@verosfashionitems.nl
06-12690469
KVK  72316020
BTW 182482145

 

© 2021 - 2024 Vero's Fashion Items | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Voor onze jaarlijkse zomervakantie zijn wij gesloten van 5-7-2024- 19-7-2024 Hierdoor kan het langer duren voordat u uw pakket ontvangt!